Vis lucid la Go!Bananas.

Nu ne permitem să presupunem prea multe despre tine. Nu vrem să fim intruzivi, știe-tot sau nerealiști. Nu ne prefacem că reinventăm roata. Lansăm următoarea invitație:

Gândește-te la cum erai acum un an. Îți propunem să parcurgi lent, detașat aceste rânduri.

Acum un an erai tu, dar vazusei mai puține. Ce întrebări ți-ai pus atunci despre tine, la care acum ai răspuns? Ce sperai să dezvolți în tine afectiv, profesional, mental, fizic?

Găsește un moment specific de acum un an, pe vremea asta, în care mergeai și te gândeai tot la tine, ca persoană: Cum erai tu cu un an înainte de asta? Cum vedeai în momentele alea viața ta de atunci? Ce întrebări ți-ai pus acum doi ani la care ți-ai răspuns până anul trecut? Unde credeai că vei fi astăzi și unde ești?

Probabil că ai crescut destul de mult. Poate că ți-ai selectat oamenii și situațiile prin care ai trecut (ne pare rău pentru orice greutate majoră care ți-a fost data pe care n-ai putut-o anticipa) încât să fii acum un an cât mai mult din persoana pe care ai vrut-o acum doi ani, și astăzi mai mult decât anul trecut.

Noi aici la teatru îți vom oferi circumstanțele să te dezvolți la nivelul la care ai făcut-o în timp, dar mult mai rapid – și pe planuri mult mai precis alese și controlate de tine.

Fiindcă la noi, din punctul ăsta de vedere, este ca un vis lucid: îl poți controla; Poți propune situațiile, oamenii, acțiunile. Nu ști cum vor interacționa, fiindcă elementele astea dobândesc autonomie. Asta le dă viu-ul. Dar îți vei orchestra, cu ajutor din toate părțile, propria evoluție, fix în parametrii tăi.

Îți propunem să îți permiți câteva ore pe săptămână să visezi lucid. Să te minunezi de ce poate să iasă din tine. Să te uiți cu recunoștință la colegii tăi, fiindcă îți inspiră încrederea să te manifești cu adevărat. Să lași să iasă la iveală trăiri frumoase, trăiri reprimate, trăiri vechi și noi. Iar la sfârșitul zilei, având acest surplus de echilibru interior și viață lăuntrică întâmpinată cu drag de alții, poate te vei vedea și pe tine și pe cei din jur mai frumos.

Sună nou? Joacă-te cu noi. Sună familiar? Joacă-te și cu noi.