Despre noi

Noi suntem Școala de Actorie Go!Bananas.

Cu noi dezvolți în primul rând capacitatea de a observa resurse interioare și exterioare disponibile și a le combina cu uneltele fizice, mentale și emoționale pe care ți le antrenezi. Îți prinde bine și când speli vase, și când joci Hamlet.

Susținem cursurile sub formă de ateliere interactive, în urmatoarele versiuni:

Crash Course  – Primești 5 sesiuni x 3 ore pentru 300 lei. O grupă are 6 participanți.

Cursul de Sâmbătă  – Primești 10 sesiuni x 5 ore + cam tot atâtea ore de repetiții pentru 200 lei / lună. O grupă are 8-16 participanți.

 

Ne-am lansat pe 6 decembrie 2008. În fiecare an, zeci de membrii și-au exprimat vocile interioare în mod productiv și artistic, au aflat ceva nou despre ei, și-au făcut prieteni și au dezvoltat aptitudini practice pentru viată și scenă.

Am apărut ca soluție pentru cei ce vor să obțină maximum dintr-un curs de actorie și să dedice timp și energie în cantitate moderată. Am creat un cadru sigur, distractiv și lucrativ, în care participanții sunt confortabili în pielea lor, au încredere în colegi și sunt încurajați spre a evolua continuu.

Misiunea noastră este combaterea apatiei sociale prin sporirea atenției în viața de zi cu zi a cursanților noștri, ca sursă de inspirație pentru exercițiile desfăsurate.

Cursurile noastre de actorie sunt bazate pe Method Acting, derivat din Sistemul lui Stanislawski și îmbinat cu tehnici importate din stiluri variate de teatru și arte participative, istorice și contemporane.