Go!Bananas Crash Course

Un curs conceput special pentru cei care vor să dobandească în timp scurt aptitudinile actoricești utile în cotidian.

Primești 5 sesiuni x 3 ore pentru 350 lei. Lucrăm în grupe de câte 6, pentru maximă eficiență.

Pentru a te înscrie, completează formularulDescarcă aici Agenda cursului.

*Pozele sunt generice fiindcă nu stresăm cursanții noi cu poze în timp ce lucrează. Ambientul e mai important decât promovarea.

Cursul e concentrat pe:

 • Obținerea stării de Flow.
 • Storytelling, vorbit în public.
 • Dezvoltarea intuiției și ascultarea instinctelor.
 • Percepția complexă a partenerului.

De ce?

Știi zona aia din capul tău în care te pierzi când îți iei blocaj? Indiferent ce persoană minunată ești, tot o ai. Jocurile noastre te ajută să treci prin ea și să o depăsesti, fără stres. Te luăm din diferite unghiuri și îți va ieși de fiecare dată. E un skill cu care vei rămâne pentru totdeauna.

Spoilere (not even the best part):

 • Te conectezi intens cu oameni noi, fără să trunchiezi adevărurile și instinctele tale profunde.
 • Ajungi să simți mult mai bine oamenii.
 • Cânți fals cu bucurie și fără jenă.
 • Ții un monolog despre o întâmplare penibilă.
 • Creezi realităti complexe și povești plauzibile din nimic.
 • Te arunci în jocuri exact cum te simți pe loc, fără să știi dacă o să îți iasă, și descoperi de fiecare dată că îți iese. Și sunt chestii complexe.
 • La final, ajungi să te faci freestyle pe un negativ rap. Lucru individual.

Din zeci de participanți, toți confirmă următoarele: Mergem dincolo de vorbit în public și dezvoltare personală. Jocurile sunt cumulative, bine structurate și ușor e abordat. Rezultatele individuale sunt imediate, tangibile, peste așteptări.  Nu devalorizăm ce înseamnă rezultate bune, nici nici nu punem presiune pentru a le obține.

Cum funcționează?

Pasul 1: Completează formularulDescarcă Agenda.

Pasul 2: Când 6 membrii s-au înscris, te căutăm pe facebook și stabilim împreună data și ora primei sesiuni.

Pasul 3: Participă și distrează-te.

Pasul 4: Recomandă-ne unui prieten.

 

Cine ține cursul?

Vali Dițulescu – predă de 18 ani actorie, știe ce face, are mereu grijă să creeze un cadru din care să îți iei maximum din ce dorești, la nivelul tău.

 

De ce noi?

Fiindcă suntem de 2 ori mai ieftini decât concurența și lucrăm ca și cum am fi de 3 ori mai scumpi. Te așteptăm să te convingi.

5 thoughts on “Go!Bananas Crash Course

 1. Buna seara! As dori sa particip la acest curs! Am last si aseara un mesaj privat pe pagina de facebook! Problema este ca pot participa o saptamana marțea si urmatoarea saptamana joia! Ar fi posibil? Multumesc!

 2. Cum sa sintetizez mai bine …. cursul e ca un mister trait in mai multi! Daca vrei sa mergi la o intalnire cu tine insati/insuti, pret de cateva ore, intr-un loc cu oameni faini, in care sa poti sa fii simultan si copil si adult si sa te vezi in o mie de culori … give it a try, you won’t regret it! 🙂

 3. Daca vrei sa te dezvolti personal si vrei sa descoperi si sa iti controlezi limitele si barierele aparute in momentul unei discutii publice inscrie-te la acest curs

 4. Vali e un super prof, prezent si onest. A gandit pentru curs o serie de exercitii fun prin care il aduce in scena pe un „tu” mai vechi si cam prafuit dar foarte misto.

 5. Prima oara nu am stiut nici cu cine am de-a face, nici cu ce se mananca toata treaba. Am venit destul de sceptica, fiind o persoana cam rigida, cu idei destul de fixe si adepta a rationalului. Am parcurs primul curs si mi-am invins prejudecatile, dar cu greu am reusit sa renunt la tot bagajul cu care venisem. A doua zi dupa curs, am vazut cum multe se leaga intre ele si cum ceea ce poate parea doar un simplu joc, sigur actioneaza in mai multe planuri. Aici iti dai seama de blocajele tale, dar intr-un mediu relaxat si foarte fain 🙂 Can’t wait for the next challenge

Comments are closed.