Iar se lasă cu teatru! Atelier Gratuit Go!Bananas

S-au deschis listele de înscrieri pentru Cursul de Sâmbătă.

Începem frumos cu un Atelier Gratuit – 21 octombrie, 13:00, Vasile Lascăr nr 29.  Noi suntem ăștia. Înscrieri aici. Descarcă Agenda

Tu vino cu un sincer „Mbine, hai că vin să văd care-i faza” și preluăm noi de acolo.

 

Între timp, vă prezentăm doi prieteni:

Faceți cunoștință cu Miruna. Ea este nostimă, degajată cu prietenii, dar îi e jenă să se manifeste în public. Se gândește să nu vină la atelierul gratuit. Ea spune așa: „Băi, nu cred că vin la atelierul gratuit. Văd cum mă simt”. Miruna se trezește puțin mahmură, decide să stea acasă pe 21 octombrie. O să se uite la un serial, face puțin curat prin casă, vorbește să se vadă cu 3 prieteni pe la 5 și se vede pe la 6 cu ei. Miruna are o zi drăguță de sâmbătă.

miruna

Tipic Miruna.

Miruna are un prieten, să-i spunem Zambaccian. El e mai timid de fel, dar nu se vede cu ochiul liber. S-a gândit el așa să facă teatru, dar nu are treabă cu domeniul, n-a prioritizat ideea. El e cel care o întreabă pe Miruna dacă are chef să meargă sâmbătă la atelierul gratuit. Sâmbătă dimineață, Zambaccian află că Miruna nu are chef, dar își spune: „whatever, eu mă duc”. Zambaccian își pune tricoul ăla cu care îi stă bine și pornește spre Vasile Lascăr 29.

Zambaccian se distrează copios, cunoaște oameni faini, se joacă câteva ore. El pleacă mai devreme și nu e problemă – deoarece și cei care vin 2-3 ore și cei care vin 5 ore primesc o zi completă de atelier de actorie și distracție. Zambaccian se gândește să se înscrie fie la Crash Course (2-3 ore în timpul săptămânii x 4 sesiuni), fie la Cursul de Sâmbătă (5 ore). El pleacă cu zâmbetul pe buze și se duce la treaba lui.

zambaccian2

Mereu i-a plăcut să pozeze străini care cântă la chitară.

Noi aici, la Go!Bananas, avem o vorbă: „Fii Zambaccian, nu Miruna. Și ia-o și pe Miruna cu tine”. Te așteptăm pe 21 octombrie la 1:00 pe Vasile Lascăr 29.

Rezervă-ți locul aici!